Lisa Asnong Lopes

Sinds april 2014 besloten Lisa Asnong Lopes en ikzelf om nauw te gaan samen werken. In de voorbije 4 jaar werkten we intensief samen als co-therapeuten en collega’s.

FOTO_LISA

Haar voorstelling:

Ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie aan de KU Leuven. Mijn professionele stage in het Psychiatrisch Ziekenhuis Asster te Sint-Truiden was voor mij een eerste kennismaking met de klinische praktijk.

Vanuit mijn interesse in  de psychologische dynamieken en processen bij koppels en gezinnen ben ik na het afstuderen gestart met het vierjarige Postgraduaat in de Relatie-, Gezins- en Systeempsychotherapie (KU Leuven). Deze opleiding combineerde ik de voorbije jaren met een assistentschap bij Context (centrum voor Relatie- en Gezinstherapie, UZ Leuven), waar ik therapeutisch werkte met koppels en gezinnen. Daarnaast heb ik op Context ook geproefd van het uitvoeren van kwalitatief wetenschappelijk onderzoek. Als academisch onderzoeker aan de KU Leuven ging ik op zoek naar de dialectiek tussen spreken en niet spreken binnen het thema binnenlandse adoptie.

De laatste twee jaar ben ik als psycholoog/psychotherapeut verbonden aan het VRINT-team (project UPC KU Leuven campus Kortenberg). 

Als privé psychologe/ psychotherapeute richt ik mij, vanuit mijn systemische kijk op mensen, op de zorgen die individuen, koppels en gezinnen ervaren in hun leven.

U kan mij telefonisch bereiken op het nummer  0493/04.88.79, of per email lisa.asnonglopes@gmail.com voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.